У Львові затримали двох злодіїв, які обікрали супермаркети

17498624_1673339089634523_448056729993751378_n

Патрульні розшукали двох підозрюваних, які поодинці вчиняли крадіжки в супермаркетах.

Про це повідомили у патрульній поліції Львова.

«Вчора близько 9 години ранку невідома особа вчинила крадіжку парфумів в магазині на проспекті Чорновола – це зафіксували камери спостереження. Орієнтування на підозрюваного отримали усі екіпажі 3 батальйону», - зазначається у повідомленні.

За кілька годин надійшов виклик про крадіжку в ще одному супермаркеті. Цього разу охорона затримала чоловіка і викликала поліцію. Інспектори перевірили невідомого у базі даних і з’ясували, що на 32-річного мешканця Дрогобицького району правоохоронці відкрили вже 10 кримінальних проваджень за крадіжки.

Зовнішність чоловіка одразу здалася знайомою інспекторам. Виявилося, що це він здійснив крадіжку парфумів у раніше згаданому магазині. Вони були у нього з собою.

Тож спочатку його доставили до Шевченківського відділу поліції за вчинення однієї крадіжки, а згодом до Галицького – за вчинення першої крадіжки.

Ще одного зловмисника розшукали інспектори в букмекерській конторі.

«Все почалося з того, що патрульних викликала адміністрація магазину, адже у них викрали парфуми. На камерах спостереження патрульні побачили візуально знайомого чоловіка, якого вже не раз затримували за правопорушення», - розповіли у поліції.

Патрульні поїхали за можливим місцем проживання підозрюваного. Вдома його не було, однак куртка, в яку був одягнутий розшукуваний, лежала в квартирі. Інспектори опитали рідних і з’ясували, де може бути чоловік.

22-річного підозрюваного затримали у букмекерські конторі та викликали слідчих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: