Четверо українських військових поранено, - штаб АТО

4209

У зоні проведення АТО бойовики обстріляли околиці Авдїївки з використанням "Градів", пошкоджено 21 будівлю, бійцям ЗСУ довелося відкривати вогонь у відповідь.

В результаті обстрілів 4 українських військових було поранено, -  повідомили ввечері 26 березня у прес-центрі штабу АТО.

За даними штабу, бойовики 50 раз обстріляли позиції сил АТО, значна кількість обстрілів відбувалась з використанням важкого озброєння. На Маріупольському напрямку ворог бив по морських піхотинцях поблизу Водяного з артилерійських систем 122 калібру.

«Опорні пункти поруч Гнутового та Водяного обстріляно з мінометів 120 та 82 калібру, по захисниках Лебединського били зі 120 мм мінометів. Танки вели вогонь по бійцях сил АТО у Новотроїцькому та Широкиному, потім до обстрілів тут долучились снайпери», - зазначили у штабі.

На Донецькому напрямку біля Троїцького ворог бив з артилерійських систем 152 калібру та з мінометів 120 та 82 мм. «Опорні пункти сил АТО поблизу Авдіївки та Луганського обстріляно зі 120-мм мінометів, з гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляно захисників Верхньоторецького, Троїцького, Авдіївки та Луганського. На Луганськомунапрямку російські окупанти вели вогонь з ПТРК та стрілецької зброї в районі Новозванівки», - повідомили у прес-центрі.

Нагадаємо, що у вівторок, 29 березня, у Львові поховають Героя, що загинув у зоні АТО. Трагедія зі львів'янином відбулась 24 березня. Володимиру Павліву було 42 роки, він служив в 24-й окремій механізованій бригаді. Похорон відбудеться у вівторок на Личаківському кладовищі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: