У Москві на антикорупційній акції затримали Навального

Російського опозиціонера Олексія Навального затримали сьогодні у Москві перед початком несанкціонованого антикорупційного мітингу, який відбувається в центрі російської столиці.

Як передає DW, правоохоронці затримали Навального на вулиці Маяковській та посадили його до автозаку, проте демонстранти заблокували рух автомобілю, зокрема, загородивши приватними автомобілями проїжджу частину дороги.

«Друзі, зі мною все добре. Не треба мене відбивати. Ідіть по Тверській. Наша сьогоднішня тема - боротьба з корупцією», - написав Навальний у Twitter після свого затримання.
Як повідомлялося, сьогодні у центрі Москви зібрались тисячі демонстрантів, а також зосереджена велика кількість правоохоронців, на адресу яких учасники акції кричать «Ганьба» та «Зрадники народу». Правоохоронці затримують найактивніших учасників протесту із грубим застосуванням сили.

Також цього дня ще у ряді міст Росії проходять антикорупційні мітинги, спровоковані відсутністю реакції влади на обвинувачення у корупції на адресу прем`єра РФ Дмитра Медведєва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: