Через Ковельський ветсанзавод активісти погрожують перекрити міжнародну трасу

2334_1

Гори напіврозкладених туш і ріки трупної води виявили активісти на території Ковельського ветсанзаводу. Нардеп Ігор Гузь вимагає, щоб зі столиці приїхала перевірка і негайно закрити підприємство.

Відео з ветсанзаводу депутат опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

Активісти встановили блокаду.

«Будуть оформлені письмові звернення до Гройсмана, Семерака – міністра екології, Кутового – міністра аграрної політики, закрити це підприємство. Через тиждень з цього приводу люди їдуть на брифінг. З цими фото цих решток ми будемо бити в набат. Люди не будуть цю блокаду знімати. Вони дають десять днів для центральної влади, щоб вирішити питання», — зазначив нардеп.

Натомість Ігор Гузь наголосив, що перевірка має приїхати негайно, а завод необхідно закрити, принаймні тимчасово.

Тим часом активісти поблизу підприємства розбили намети, а якщо протягом 10 днів не буде реакції з боку влади, погрожують перекрити трасу Київ-Варшава.

Нагадаємо, схожа плачевна ситуація складається і на Жовківському ветсанзаводі. Жодна піч на підприємстві не працює. Тривалий час останки тварин закопували на території навколо ветсанзаводу. Активісти виявила низку скотомогильників. Крім того, за допомогою дрона зафіксовано, як тваринні рештки спалювали просто у дворі ветсанзаводу.

Незважаючи на протести мешканців навколишніх населених пунктів, низку перевірок тощо, ситуація не покращилася. Директора Михайла Клина, за керівництва якого і були допущені порушення, змістили з посади, однак залишилися на підприємстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: