На Львівщині припиняють виплату пенсій через російські банки

1340-5245

Пенсійний фонд призупиняє фінансування деяких банків.

Із 1 квітня 2017 року органи Пенсійного фонду України у Львівській області призупиняють фінансування виплати пенсій через установи банків: ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», ПАТ «ВТБ БАНК».

За словами начальника головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галини Недзельської, пенсії виплачуватимуть через підприємства поштового зв’язку Львівської дирекції ПАТ «Укрпошта» за місцем проживання пенсіонерів, або через інші банківські установи, у разі відкриття поточних рахунків.

Варто зазначити, що призупинення фінансування відбудеться на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», затвердженого указом Президента України від 15 березня 2017 р. №63.

З усіх питань варто звертатися до головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області за телефоном гарячої лінії (032) 255-38-97 або до територіальних управлінь Фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: