На Львівщині зловмисник сім разів обікрав ту ж саму квартиру

У Трускавці на Львівщині зловмисник сім разів обікрав ту ж саму квартиру.

Про це інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Працівники Трускавецького відділення поліції скерували на розгляд суду обвинувальний акт щодо 29-річного раніше судимого місцевого мешканця, який протягом грудня минулого року вчинив вісім крадіжок.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 29-річний мешканець Трускавця, який був неодноразово судимий за майнові злочини. У нього поліцейські вилучили частину крадених з квартири речей.

«Ми встановили, що в грудні минулого року заявник дав своєму знайомому ключі від квартири, щоб той там переночував. Скориставшись цим, зловмисник виніс з квартири особисті речі господаря. Протягом дванадцяти днів він сім разів обкрадав це помешкання»,– повідомив заступник начальника Трускавецького відділення поліції підполковник поліції Олег Наливайко.

Окрім цього, підозрюваний у грудні вчинив також крадіжку обладнання для риштування в одному з торгівельних центрів Трускавця на суму понад тисячу гривень.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Працівники Трускавецького відділення поліції скерували на розгляд суду обвинувальний акт, зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: