У Львові один і той самий автомобіль викрадали двічі: під підозрою – 14-річний підліток

17457350_1674269719541460_2951016109472767862_n

Патрульні виявили повторно викрадений автомобіль і затримали підозрюваного.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Інспектори, прямуючи на виклик, помітили припаркований автомобіль Audi 80 за адресою вулиця Мазепи, на який було орієнтування про викрадення. Інспектори зв‘язалися з Шевченківським відділом поліції і ті повідомили, що автомобіль знайшли на вулиці Плуговій, за кілька будинків від місця проживання власника.

Патрульні вирішили зателефонувати до власника автомобіля, і він був дуже здивований, що автомобіль знову не під будинком, а за іншою адресою. Чоловік сказав, що це вже вдруге за два дні його автомобіль намагаються викрасти. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Коли слідчі провели усі дії і дозволили власнику забрати автомобіль, патрульні разом з ним заїхали на стоянку поруч аби з’ясувати чи є вільні місця – на жаль, їх не було. У цей момент зателефонувала дружина власника та повідомила, що до автомобіля підійшов невідомий хлопець і просить розблокувати автомобіль. Патрульні миттєво повернулися на місце події. Хлопець одразу викинув рукавиці і пояснити свої дії не зміг.

При поверхневій перевірці у нього виявили брелок від ключів раніше згаданого автомобіля, який власник зберігав у бардачку. На місце події знову викликали слідчих.

Під час спілкування з 14-ти річним юнаком, він повідомив, що на зупинці громадського транспорту під лавкою є акумулятор та дублікати номерних знаків на іноземній реєстрації від невідомого автомобіля. Разом з батьками неповнолітнього відвезли до відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: