Вимкни світло – збережи планету: львівський виробник долучився до «Години Землі 2017»

година-землі-800x280

Львівські підприємці дбають про довкілля.

Цієї суботи, 25 березня, «Компанія Ензим» вкотре стала офіційним учасником всеукраїнської кампанії «Година Землі 2017», - про це повідомила прес-служба компанії.

У рамках цієї акції підприємство на 60 хвилин, з 20.30 до 21.30, вимкнуло освітлення рекламних конструкцій. Ініціативу щорічно організовує Всесвітній фонд природи WWF.

«Ми дотримуємося принципів енергоефективності, збереження навколишнього середовища та  ощадливого використання ресурсів.  Тому вже друге приєднуємося до акції, вимкнувши на годину зайве світло на території підприємства. Як соціально відповідальна компанія прагнемо внести свою частку в захист довкілля та економне використання природних ресурсів», - розповів про участь в ініціативі Назар Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим».

Нагадаємо, що у минулому році було вимкнено зовнішню підсвітку на підприємстві.

Також варто зазначити, що «Година Землі» є всеукраїнською акцією, що проводиться за ініціативи WWF в Україні. В останню суботу березня в усьому світі на 60 хвилин вимикають електроенергію, що є закликом до боротьби зі зміною клімату. Місто Львів долучається до Години Землі вже 10 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: