Під час пожежі рятувальники винесли з квартири собаку та непритомного кота

17626583_1315948821792073_382551937516669721_n

Сьогодні, 28 березня, на вулиці Яворського одночасно виникли пожежі у двох сусідніх будинках. Під час другої пожежі власників будинку не було вдома. Натомість у квартирі перебували тварини.

Сьогодні, 29 березня, на вулиці Яворницького одночасно виникли пожежі у двох сусідніх будинках. Під час другої пожежі власників будинку не було вдома. Натомість у квартирі перебували тварини.

Про це у коментарі ІА Дивись.info розповіли у прес-службі Головного управління ДСНС у Львівській області.

«На вулиці Яворницького 5а люди повідомили про займання у багатоповерхівці. На момент пожежі у квартирі не було власників. Натомість був пес, якого рятувальники через вікно передали медикам та непритомний кіт. Аби врятувати тваринку, рятувальники застосували кисневі маски. Під час пожежі ніхто не постраждав. В 12:43 пожежу ліквідовано», – розповіли у прес-службі Головного управління ДСНС у Львівській області.

Як повідомлялося раніше, в цей самий час рятувальники ліквідовували пожежу у будинку навпроти на першому поверсі 5-поверхового будинку.

Власниця квартири із приміщення вийшла самостійно. На 4 поверсі перебувала дівчинка 2006 року народження. Дівчинку вивели назовні та передали медиками.

Дитину госпіталізували у клінічну дитячу лікарню. Жінку, яка перебувала у сусідній квартирі, рятувальники винесли на руках та передали медикам. На мешканців будинку одягнули захисні маски. В 12:33 пожежу ліквідували. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 6 кв. м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: