Завтра до Львова приїде директор НАБУ Артем Ситник

У Львові Національне антикорупційне бюро та Програма розвитку ООН в Україні презентують інформаційно-просвітницьку кампанію «Студенти проти корупції».

30 та 31 березня 2017 року представники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) та Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) зустрінуться зі студентами львівських вишів у рамках кампанії «Студенти проти корупції». Зокрема, зустріч відбудеться зі студентами Львівського державного університету МВС України та Львівського національного університету імені Івана Франка.

Експерти говоритимуть про перебіг антикорупційної реформи, її досягнення, систему антикорупційних органів та, зокрема, роботу НАБУ як спеціалізованого антикорупційного правоохоронного органу.

Серед учасників заходу: Директор НАБУ Артем Ситник, Консультант з питань демократичного врядування Програми розвитку ООН в Україні Ігор Гуцуляк, заступник Директора НАБУ Анатолій Новак, прес-секретар НАБУ Світлана Оліфіра, начальник Відкритого Офісу НАБУ Юлія Івахніна, детектив НАБУ, експерт з питань демократично врядування Проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору» ПРООН Діана Зубко, спеціаліст з інституційного розвитку Проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору» ПРООН Вікторія Козаченко.

Під час зустрічі відвідувачі зможуть побачити «Будні НАБУ». Фотовиставка ілюструватиме особливості роботи спецпідрозділів та оперативних служб Бюро, спеціалізоване обладнання, а також роботу детективів.

В рамках кампанії «Студенти проти корупції» планується проведення зустрічей зі студентами в 13 вищих навчальних закладах України у 9-ти містах. Кампанія стартувала 6 березня, зустрічі відбулися у Рівному та Вінниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: