«Історія не на вашому боці», – чоловік, який пережив Голокост, звернувся до Трампа

Bernard Marks, who survived the Nazi holocaust at the Auschwitz concentration camp, speaks during a town hall meeting with Thomas Homan, acting director of U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE), in Sacramento
Bernard Marks, who survived the Nazi holocaust at the Auschwitz concentration camp, speaks during a town hall meeting with Thomas Homan, acting director of U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE), in Sacramento, California, U.S., March 28, 2017. REUTERS/Stephen Lam

87-річний Бернард Маркс, єврей, який пережив Голокост, засудив політику адміністрації Дональда Трампа, звертаючись до керівника імміграційної та митної поліції США Томаса Хомана. Він зауважив, що «історія не на боці нинішньої американської влади».

87-річний Бернард Маркс, єврей, який пережив Голокост, засудив політику адміністрації Дональда Трампа, звертаючись до керівника імміграційної та митної поліції США Томаса Хомана. Він зауважив, що «історія не на боці нинішньої американської влади».

Таку заяву Маркс зробив, виступаючи перед Хоманом на його офіційній зустрічі у Сакраменто, Каліфорнія, повідомляє журнал Time.

Бернард Маркс розповів, що пережив ув'язнення у концентраційних таборах «Аушвіц» та «Дахау».

«Коли я був маленьким хлопчиком в Польщі, лише за те, що я був євреєм, мене ув'язнили нацисти. І жодної іншої причини не було в тому, що ене та мою родину розділіли: їх знищили  Освєнцимі», – сказав Маркс і додав: «Ми все ж стоїмо тут, пане Джонсе, не забувайте це. Історія не на Вашому боці».

Своїм виступом Маркс викликав аплодисменти в аудиторії. Хоман відповів лише те, що його відомство арештуватиме мігрантів лише на кордоні, але не у школах чи церквах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: