Оновлений Nissan GT-R Track Edition 2017 року готується заревіти у Нью-Йорку

2017-nissan-gt-r-01 (1)

Ніссан вдається підтримувати ГТ-Р актуальним завдяки майже постійним оновленням, останнє з яких стосується версії Track Edition.

Nissan GT-R вже має прізвисько “Годзіла”, та разом з тим, цей ефектний суперкар буде доречним назвати “Доріан Грей”. Не дивлячись на дизайн, йому вже майже 10 років.

Основна версія GT-R и GT-R NISMO, більше про які можна дізнатися на сайті automoto.ua, були повністю модернізовані минулого року. У 2017-му ж, Ніссан представляє публіці Нью-Йоркського Автошоу оновлену версію GT-R Track Edition. Як і раніше, Track Edition займає нішу між базовим Premium та GT-R NISMO.

Аналогічно іншим версіям ГТ-Р, Track Edition отримала модернізований екстер’єр та інтер’єр, покликаний підвищити клас авто. Також, Track Edition запозичив від NISMO передні крила та, притаманний цій моделі, задній спойлер із сухого карбону разом з 20-дюймовими колесами. Налаштування підвіски стали більш спортивними, ніж у GT-R Premium, та застосовані шини підвищеної якості. Всередині, Track Edition пишається особливим червоно-чорним оформленням, та спортивними сидіннями Recaro.

3,8-літровий V6 з подвійним турбонаддувом характеризується показниками ефективності у 565 к.с. та 633 Н-м обертального моменту, подібно GT-R Premium (NISMO розвиває 600 к.с. та 652 Н-м). Як зазначено у тест-драйві від АвтоМото, цей мотор здатен розігнати авто до сотні всього за 2,8 с. Зібраний вручну, V6 дихає через титанову систему випуску та, зв’язаний із 6-ступеневою трансмісією з подвійним зчепленням і системою повного приводу. Все це зустрірчається і у GT-R Premium, проте Track Edition відрізняються додатковою міцністю конструкції.

Найбільшою проблемою попереднього Track Edition вважалось те, що його практично не можливо було відрізнити від базового ГТ-Р, що актуально і для нової моделі. Нам доведеться провести трохи часу за його кермом, щоб побачити чи створюють нові шини, налаштування підвіски, та більш міцний кузов відчутну різницю. В той же час, незважаючи на назву Track Edition, більш агресивний GT-R NISMO залишається єдиною версією у модельному ряді, по-справжньому орієнтованою на гоночні треки.

Nissan GT-R Track Edition 2017 р. дебютує наступного місяця цього року на Автошоу у Нью-Йорку, та буде доступним для замовлень у кінці літа.

промоція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: