Голова антикорупційного бюро розкритикував роботу НАЗК

sitnik

Голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, 31 березня, під час брифінгу, критично висловився про роботу Національного агентства з питань запобігання корупції.

Голова Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, 31 березня, під час брифінгу, критично висловився про роботу Національного агентства з питань запобігання корупції, передає ІА Дивись.info

Артем Ситник зазначив, що НАЗК сьогодні не готове до перевірки е-декларацій, хоча саме воно є контролюючим органом у цьому питання.

Читайте також: Львівський суд вирішив долю українських алмазних родовищ (відео)

«Вони не підключили жодного реєстру державних органів, а саме це — ключовий ресурс для перевірки декларацій. У нас є до них підключення, ми створювали робочі місця для НАЗК, але вони ними не скористалися, — каже Артем Ситник. — Або вони запускаються, або вони передають свій персонал нам і ми будемо працювати. Ми вже порушили 30 кримінальних проваджень, але це не зовсім те, чого чекало суспільство».

Нагадаємо, сьогодні Артем Ситник заявив, що ситуація, яка склалася під час судового розгляду справи голови ДФС Романа Насірова, є неприпустимою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: