Нардепи із Львівщини взялися допомагати Садовому зі сміттям

smyttya1

«Оскільки владі міста не вдалось вирішити цю проблему – будемо об’єднувати зусилля», – про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив нардеп Ігор Васюник за підсумками зустрічі із мером Львова Андрієм Садовим.

Він зазначив, що народні депутати, які представляють Львів та область від різних політичних сил напрацьовують спільний план дій та конкретних кроків для вирішення проблеми комплексно.

«Треба, нарешті, припинити це загальноукраїнське політичне сміттєве протистояння, яке переросло у посміховисько. Львів’яни не винні – це мають розуміти і в Києві, і у Львові.

Переконаний, що і президент, і прем'єр підтримають цей план, і ми з Львова розпочнемо вирішення загальноукраїнської проблеми поводження з ТПВ», – повідомив Васюник.

На зустрічі були присутні Андрій Садовий, Олег Березюк, Сергій Кіраль, Богдан Матківський, Лев Підлісецький, Михайло Бондар, Оксана Юринець, Володимир Парасюк, Олексій Скрипник, Любомир Зубач, Олег Лаврик, Андрій Антонищак.

Інші народні депутати приєднаються до спільного засідання міжфракційного депутатського об'єднання групи Львівщина щодо цієї теми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: