Транспортний колапс у Львові скасовується: ЛМР підписала тимчасову угоду з перевізниками

transport-strahovanie-passazhira

Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про забезпечення перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування»

, продовжив дію тимчасових угод з перевізниками до 30 червня.

Про це повідомляє журналіст Дивись.info.

Як нагадала начальник юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, проведення конкурсу кілька разів намагалися оскаржити у судах.

«Останнє, це рішення дніпровського суду, який заборонив укладати тимчасові договори  з перевізниками. В нас вже були укладені тимчасові договори, які закінчуються сьогодні. Ми пропонуємо внести зміни до цих тимчасових договорів і  продовжити їх до 30 червня. Можливо завтра ми отримаємо новий позов з наприклад з Запоріжжя, чи Полтави. Ми це робили у дуже швидкому порядку,  не публічно, я мушу це визнати, я боялася, що зараз, за 5 хвилин до засідання виконкому буде ще якесь рішення суду. Сподіваюся перевізники ці договори сьогодні отримають», - розповіла Гелена Пайонкевич.

«Це цільова атака невідомих осіб, які використовуючи недосконалість чинного законодавства роблять судові рішення у різних містах України,  щоб заблокувати рух транспорту у Львові», - заявив Андрій Садовий.

«І унеможливити проведення прозоро конкурсу на перевезення» додала Гелена Пайонкевич. «Це шок», - підсумував Андрій Садовий.

Нагадаємо, що через підозру в неконкурентних умовах конкурсу, а також через підозру комунального перевізника АТП-1 в махінаціях із придбанням автобусів, кількома рішеннями суду конкурс на міські перевезення був заморожений, аж до остаточного вирішення усіх судових спорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: