Нападників на ювелірний магазин у Львові зловила поліція

e6b8ad9bfbff13a244c349df16_8a10076a

Учасники нападу на ювелірний магазин у Львові,, під час якого був поранений охоронець затримані.

Учасники нападу на ювелірний магазин у Львові, під час якого був поранений охоронець, затримані.

Про це під час прес-конференції повідомив начальник ГУ НП у Львівській області  Валерій Середа, передає кореспондент ІА Дивись.info

За його словами затримання відбулися у Білій Церкві, та  Черкасах.

«На їхньому рахунку чотири напади по всій Україні. Працювали вони продумано. Після скоєння злочину чоловіки відразу ж роз’їжджалися по різних містах країни, де собі спокійно жили. У своїх містах злочинів не скоювали. Тому складно було їх вирахувати», – розповів Валерій Середа. За його словами обидва зловмисники вже були  судимі за розбійні напади. Одному з них 30 а іншому 50 років.

Один із зловмисників мешкав у Черкаській області, інший був Донецька але переховувався на Київщині перебуваючи на нелегальному становищі. При цьому чоловік мав документи на інше прізвище. А його дружина заявила в поліцію, що він зник безвісти. Вартість викраденого оцінюється у 200 тисяч гривень. Частину награбованого нападники уже встигши збути.

Нагадаємо, 22 березня сталося пограбування ювелірного магазину на вулиці Городоцькій. В результаті застосування нападниками зброї був поранений охоронець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: