Студенти львівського вишу промишляли збройними нападами

1-403

Правоохоронці затримали дві групи грабіжників, які нападали на аптеки та заправки у Львові та області а також промишляли вуличним грабежем.

Правоохоронці затримали дві групи грабіжників, які нападали на аптеки та заправки у Львові та області, а також промишляли вуличним грабежем, передає ІА Дивись.info

Про це під час прес-конференції розповів начальник ГУ НП у Львівській області Валерій Середа. За його словами йдеться про 7 випадків, всі вони відбувались із застосуванням вогнепальної зброї або погрозою її застосування.

«Це були напади на АЗС у Жидачеві та у Львові, та напади на аптеки у Сихівському та Залізничному районах Львова. Одна з цих груп – це двоє студентів вищих навчальних закладів Львова, що є уродженцями Львівської області. В іншій групі є також мешканець Львівщини та Кіровоградщини», – розповів Валерій Середа. За його словами спочатку правоохоронці думали, що всі напади а також напад на ювелірний магазин на Городоцькій це справа рук однієї групи. «Була підозра, що це одна група скоює ці злочини і ми вже навіть в це почали вірити, але  були певні дрібниці, які їх відрізняли і почали опрацьовувати інші версії, і не помилилися», - розповів Валерій Середа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: