Перший віце-прем’єр їде на Львівщину інспектувати ремонт дороги

____4949_650x410

У четвер, 6 квітня, відбудеться огляд ремонту дороги державного значення Львів-Радехів-Луцьк на відтинку від Львова до Кам’янки-Бузької та місті Радехів.

Опісля – презентація сервісного центру МВС у Кам’янці-Бузькій, а також відкриття підприємства «Сентіо» у Радехівському районі.

Про це повідомили в ЛОДА.

Участь у заходах візьме перший віце-прем’єр міністр – Міністр економічного розвитку України Степан Кубів  та голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Дорогу Львів-Радехів-Луцьк на відтинку від Львова до Кам’янка-Бузької ремонтує підрядна організація «Онур». Загальна протяжність – 22 км.

На дорозі Львів-Радехів-Луцьк у місті Радехів, центральну вулицю вимостять бруківкою. Також підрядники прокладуть й хідники за кошти міста. Такий експеримент із вимощення дороги державною значення бруківкою запроваджують на Львівщині вперше.

ТзОВ «СЕНТІО» запускає єдине в Україні високотехнологічне виробництво матрацної жакардової тканини з повним циклом виробництва, що включає в себе основонамотувальний  етап, безпосередньо етап ткання та унікальний для  України етап ламінування тканин. До цього моменту такий вид тканин лише імпортували з Китаю, Туреччини та країн ЄС. Виробнича потужність підприємства становить близько 1500000 метрів тасьми та близько 100000 метрів тканини в місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: