Що дивитися цієї весни. Кращі серіали квітня

y7sqo1p6b0a-tracy-thomas

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Історія життя фізика Альберта Ейнштейна та екранізація самого інтригуючого і улюбленого читачами роману фантаста Ніла Геймана — в кращих серіалах березня.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Історія життя фізика Альберта Ейнштейна та екранізація самого інтригуючого і улюбленого читачами роману фантаста Ніла Геймана — в кращих серіалах березня.

Син/The Son
(8 квітня)

The Son («Син») - екранізація історичного епосу Філіпа Мейера від каналу AMC. Серіал розповість про становлення Америки як наддержави очима декількох поколінь однієї техаської родини і нафтової імперії. У головній ролі Пірс Броснан.

https://youtu.be/mBwJLfJcOfA

Біла принцеса/The White Princess
(16 квітня)

На Starz стартує прем'єра нової історичної драми The White Princess ( «Біла принцеса»), яка є продовженням телесеріалу «Біла королева». Йтиметься про принцесу Єлизавету Йоркську, дочки Єлизавети Вудвілл, яка уклала вимушений шлюбний союз з Генріхом VII, щоб відновити мир в міжусобній війні Англії.

Партизанська війна/Guerrilla
(16 квітня)

Showtime представляє міні-серіал Guerrilla ( «Герилья») від сценариста Джона Рідлі ( «12 років рабства»). Ця історія кохання, що сталася в один з найбільш політично нестабільних періодів в історії Великобританії. Дія відбувається в 70-ті роки, в центрі сюжету - пара активістів, які сприяють звільненню політичного в'язня і примикають до підпільної організації. Їх сили спрямовані проти іншої організації, чия мета - боротьба з будь-якими проявами активності серед чорношкірого населення. В ролях: Ідріс Ельба, Фріда Пінто і Бабу Сізей.

https://youtu.be/M1-tP_3dDrc

Начальниця/Girlboss
(21 квітня)

Також у квітні вийде нова комедія від Netflix під назвою Girlboss ( «Начальниця»), заснована на мемуарах творця інтернет-магазину одягу Nasty Gal Софії Аморузо. У книзі вона жваво описує свій шлях від безробітної до гендиректора компанії з річним доходом в 100 мільйонів доларів.

Геній/Genius
(25 квітня)

National Geographic випускає свій перший художній серіал Genius ( «Геній»), кожен сезон якого буде присвячений комусь із великих вчених. У першому сезоні розповідь піде про життя фізика Альберта Ейнштейна, з юних років і до самої його смерті. В основу лягла біографічна книга Уолтера Айзексон «Ейнштейн. Його життя і його Всесвіт». Головну роль виконав Джеффрі Раш.

Розповідь служниці/The Handmaid's Tale
(26 квітня)

The Handmaid's Tale ( «Розповідь служниці») - екранізація однойменного роману Маргарет Етвуд. В чудовому і недалекому майбутньому уряд, заклопотане низькою народжуваністю, обрушився на жінок. Були створені центри, де готували рабинь, які повинні народжувати дітей для безплідних жінок більш високого соціального статусу. Нездатні народити висилаються в табори, де працюють, наприклад, на переробці токсичних відходів і швидко вмирають.

https://youtu.be/PJTonrzXTJs

Шановні білі люди/Dear White People
(28 квітня)

Джастін Сіміен зняв для Netflix телеадаптацію свого ж фільму Dear White People («Шановні білі люди»). Сюжет розповідає про чотирьох чорношкірих студентів університету «Ліги плюща» і проблемах расової дискримінації.

Американські Боги/American Gods
(30 квітня)

Місяць закриває прем'єра серіал American Gods («Американські Боги») - екранізація однойменного роману Ніла Геймана. Це історія про пригоди колишнього ув'язненого Тіні Муна, який був випущений з в'язниці достроково в зв'язку з загибеллю його дружини в автокатастрофі. Його наймає загадковий містер Середа в якості супроводжуючого і охоронця в подорож по Америці для зустрічей з його колегами і знайомими. Незабаром з'ясовується, що Середа - інкарнація Одіна, який збирає американські втілення Старих Богів з давньої міфології для епічної битви з Новими Американськими Богами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: