Студенти мають можливість отримати стипендію для навчання на Магістерській програмі УКУ з прав людини

Отримати стипендію, яка покриє повну або річну вартість навчання на Магістерській програмі з прав людини Українського Католицького Університету цьогоріч мають змогу шість студентів-правників.

Для цього охочим потрібно зареєструватися і до 20 квітня написати есе та пройти усну співбесіду, - повідомляє прес-служба ЛМР.

Студентів, які безкоштовно навчатимуться на магістратурі з прав людини, обиратиме конкурсна комісія. «Аби прозоро розподілити стипендії, ми сформували конкурсну комісію з викладачів  кафедри теорії права та прав людини УКУ, представників адміністрації УКУ, представників стипендодавців та практикуючих правників. Також ми не виключаємо появи нових стипендій», – розповідає Світлана Хилюк, керівник Магістерської програми УКУ з прав людини.

Наразі передбачено три повних (покривають три семестри навчання) та три річних стипендії (покривають два семестри навчання). Учасниками конкурсу можуть бути особи, які вже отримали освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр», «спеціаліст» або «магістр» за спеціальністю 081 «Правознавство» або 081 «Міжнародне право», або ж ті, хто завершує навчання на бакалавраті у червні 2017 року.

Як отримати стипендію на навчання на Магістерській програмі УКУ з прав людини:

1. Зареєструватись за посиланням

2. До 20 квітня 2017 року надіслати есе на тему «Вимога щодо звітування антикорупційних активістів та верховенство права: порушення чи об’єктивна потреба?» (до трьох сторінок, англійською мовою, Times New Roman 14, інтервал 1,5) на електронну скриньку [email protected]

3. Пройти особисту співбесіду з конкурсною комісією (усна співбесіда та виконання практичного завдання) у Львові 22 квітня (Академічний корпус УКУ, вул. Козельницька, 2а), або у Києві 29 квітня (Київський центр УКУ, вул. Мазепи, 10а, метро «Арсенальна).  Учасники, які не подали есе, не допускаються до етапу співбесіди

З правилами стипендійного конкурсу можна ознайомитися за посиланням. За новинами стежте на Facebook-сторінці Магістерської програми з прав людини УКУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: