У Дрогобичі відбудеться Великодній карнавал

18 квітня у Дрогобичі на п'яти майданчиках відбудеться масштабне Великоднє дійство.

Про це повідомляють організатори.

Гості фестивалю матимуть нагоду зарядитися позитивом від виступів музичних формації, розмалюватись у великодню символіку, брати участь у численних майстер-класах, долучитися до інтерактивних театральних дійств чи просто зануритись у свято. А вже о 16.00 год. всі гості фестивалю, взявшись за руки, затанцюють кривий танець довжиною в 5 км через усе місто до головної сцени фестивалю, що на Шпихлірі.

З 17.00 год. розпочнеться великий концерт, участь у якому візьмуть гурти: “Zapaska”, “Ot Vinta” та “GrozovSka Band”.

Особливістю цьогорічного фестивалю є те, що його готуватимуть діти з Дрогобича спільно з дітьми з Авдіївки та Станиці Луганської, які гостюватимуть у місті два тижні. Для юних організаторів протягом двох тижнів працюватиме Школа лідерства та мистецтв в межах якої відбудуться: театральні та танцювальні майстер-класи, літературні та журналістські work-shop’и, кіно школа, лекції з культури та менеджменту, дискусійні клуби, тренінги з фотографії, живопису та іконопису.

Весь фестиваль “Велика Гаївка” відбувається, в першу чергу, для того, щоб об’єднати захід та схід України у спільному творенні мистецької платформи та комунікативного простору для молоді.

 

Фестиваль відбувається за підтримки: Олега Канівця, Віктора Возняка та Вітольда Хоровського, Почесного консула України у м.Познань (Республіка Польща).

Організаторами та співорганізаторами фестивалю є: ГО “Творче об’єднання Альтер”, Твоє Радіо, Дрогобицька міська рада, ГО “Франко Фест”, Дрогобицько-Самбірська єпархія УГКЦ, Відділ культури та туризму Дрогобицької РДА, Дрогобич SOS, ArtSide production, Туристично - інформаційний центр міста Дрогобича, ГО “Роби більше”,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: