Підготовку проекту рекультивації Грибовицького полігону ТВП робитимуть французи і «Збиранка»

сміттєзвалище

Депутати Львівської міської ради затвердили Договір про виконання проектних робіт щодо підготовки технічних рішень та завдань на проектування рекультивації сміттєзвалища

у с. Великі Грибовичі.

Договір укладений між Львівським комунальним підприємством «Збиранка», товариством з обмеженою відповідальністю «Інститут Гірничо-хімічної промисловості», Egis Structureset Environnement (Egis), товариством з обмеженою відповідальністю «Ежіс-Україна», передає ІА Дивись.info.

Як йдеться у пояснювальній записці, на виконання вимог Меморандуму про співпрацю між Львівською міською радою та компанією Egis щодо консалтингових послуг «Стратегія поводження з твердими побутовими відходами для м. Львова: ТЕО комплексної системи поводження з твердими побутовими відходами», укладено договір про виконання проектних робіт щодо підготовки технічних рішень та завдань на проектування рекультивації сміттєзвалища в Грибовичах.

Його підписали Львівське комунальне підприємство «Збиранка», товариство з обмеженою відповідальністю «Інститут Гірничо-хімічної промисловості», Egis Structureset Environnement (Egis), товариство з обмеженою відповідальністю «Ежіс-Україна». Предметом договору є підготовка технічних рішень та розробка ескізного проекту на проектування рекультивації сміттєзвалища в с. Великі Грибовичі, базуючись на детальному проекті рекультивації 2013 р., розробленому виконавцем «Комплексний проект з рекультивації (реконструкції) полігону, с. Грибовичі, Жовківського району Львівської області» в об’ємі першочергових заходів.

Проект буде складено з метою відповідності новим умовам, які утворились на полігоні за період 2013-2017 рр, в тому числі внаслідок аварії 30 травня 2016 р., а також з врахуванням зміни та доповнень до нормативної бази України щодо полігонів ТПВ (ДБН), з врахуванням міжнародних стандартів та відповідного досвіду Консультанта.

Проект включатиме наступне: профілювання маси сміття для забезпечення довготривалої стабільності; земляні роботи; система накриття звалища; дренаж фільтрату; остаточний благоустрій ділянки; допоміжні об’єкти; кошторис робіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: