Львів'ян запрошують долучитися до масштабного святкового флеш-мобу з нагоди Великодня

З нагоди великого свята Воскресіння Христового Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай) запрошує львів’ян та гостей міста на традиційні фестини «Великдень у гаю», які відбудуться 16 - 17 квітня, пише Експрес.

«Програма свята наповнена духовним змістом, оповита красою українських традицій. Потрапивши на територію музею, відвідувачі одразу будуть долучені до давньої традиційної гаївки «Кривий танець», рухаючись якою, потраплять у вир дійства»,- розповідають організатори.

На Фестинах буде діяти ряд святкових галявин, на яких водитимуть  гаївки, веснянки, забави та розваги. Головна подія свята - Великодній флеш-моб, у якому  об’єднається понад 1000 осіб в «Алею благословення».

Впродовж святкування також відбудуться виступи фольклорних колективів, привітання від християнських спільнот, естрадних виконавців.

Головні  гості Фестин – ансамбль із Австрії  «Народна танцювальна група Штайн» (нім. «Volkstanzgruppe Stein») з нижньо-австрійського міста Кремс.

Для найменших учасників свята на дитячій галявині будуть проведені  давні  традиційні Великодні забави, гаївочки. А галявина середньовічних лицарів запросить дітей на майстер-класи лицарських боїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: