Активісти встановлюють намети біля «Сбербанку» для безстроково блокування

7D8CF163-823A-433F-82F2-D43AC7651C37_w650_r0_s

Активісти «Національного корпусу» встановлюють намети під будівлею «Сбербанку» у Києві, заявивши про безстрокове блокування роботи фінустанови.

Про це йдеться у повідомленні «Національного корпусу» у Facebook, пише УНІАН.

«Активісти Національного rорпусу, як і було обіцяно попередньо, прийшли тільки що до стін вже знайомого нам центрального відділення Сбербанку на Володимирській, аби тепер вже остаточно домогтися завершення його роботи на території України», - йдеться у повідомленні.

У повідомленні також йдеться про те, що наразі активісти «Національного корпусу» під стінами будівлі «виставляють палатки та на очах десятків нацгвардійців та правоохоронців, що прийшли його захищати, облаштовують територію для безстрокового блокування антиукраїнської фінансової установи».

Як повідомлялося, 13 березня у Києві активісти «Національного корпусу» виступили з вимогою анулювати ліцензію «Сбербанка Росії» і замурували вхід до його відділення на вул. Володимирській. Подібні акції відбулись й в інших містах України.

Російський «Сбербанк» після введення санкцій щодо українських дочірніх структур російських держбанків уклав договір про продаж 100% акцій української ”дочки” консорціуму інвесторів за участю латвійського «Норвік Банку», підконтрольного російському бізнесменові Григорію Гусельникову і приватній компанії з Білорусі. Після завершення операції з продажу актив буде перейменовано.

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева сьогодні, 10 квітня, повідомила, що офіційні документи про продаж української дочки російського «Сбербанку» поки що не надходили до НБУ, але можуть надійти цього тижня.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: