Дорожники Львівщини за вихідні ліквідували 27 стихійних сміттєзвалищ

2162382_1491809530_613x459.75_3_0

Протягом минулих двох тижнів дорожники Львівщини прибрали територію площею 224 га, ліквідували 27 стихійних сміттєзвалищ, висадили 416 дерев, впорядкували газони і квітники площею 0,04 га.

Протягом минулих двох тижнів дорожники Львівщини  прибрали територію площею 224 га, ліквідували 27 стихійних сміттєзвалищ, висадили 416 дерев, впорядкували газони і квітники площею 0,04 га. Про це інформують у Службі автомобільних доріг у Львівській області.

Такі роботи з благоустрою, прибирання сміття та ліквідації стихійних сміттєзвалищ в придорожніх смугах автомобільних доріг загального користування Львівської області виконали працівники філій ДП «Львівський облавтодор», приватних підрядних організацій у межах щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля». До акції долучилися 367 працівники.

Відтак Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до мешканців, водіїв та гостей області з проханням дотримуватись чистоти і охайності на автомобільних дорогах, викидати сміття тільки у спеціально відведених для цього місцях і не засмічувати узбіччя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: