Львівського виробника дріжджів відвідали представники ООН з промислового розвитку

unnamed (1)

«Компанію Ензим» відвідали міжнародні експерти та українські представники Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO).

Візит і робоча нарада відбулися у рамках проекту «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергії в агрохарчових та інших малих та середніх підприємствах України», який UNIDO реалізовує за підтримки Глобального Екологічного Фонду (ГЕФ), - передає прес-служба компанії.

Експерти UNIDO під час ознайомчого візиту оцінили енергоефективні заходи і технології,  впроваджені підприємством «Компанія Ензим».

«Вже понад півроку команда підприємства проходить навчання з впровадження системи енергетичного менеджменту згідно методології UNIDO. Тому ми хотіли перевірити та оцінити, на якій стадії  реалізації перебуває система, яких результатів вже вдалося досягнути.  І, звичайно ж, ми переконалися у бажанні підприємства розвиватися у цьому руслі, модернізуватися, впроваджувати новітні технології», – розповів Олексій Пащенко, національний координатор UNIDO з енергоефективних технологій.

Як зазначили представники профільних служб «Компанії Ензим», цей проект триватиме близько трьох років. Міжнародні експерти UNIDO погодилися консультувати та надавати компанії  всі необхідні рекомендації для впровадження системи енергоменеджменту.

«Ми продовжуємо розвивати проект з енергоефективності на нашому підприємстві. Частину роботи ми вже виконали, а ще більшу – будемо впроваджувати. Тому очікуємо від експертів додаткових пропозицій для найякіснішого результату», – пояснив Тарас Паламар, керівник технічного відділу «Компанії Ензим».

Міжнародний експерт з побудови енергоменеджменту UNIDO Ерік Гудберг  розповів, що делегація залишилася задоволеною візитом на підприємство і тією робою, яку тут здійснюють.  «На цьому підприємстві зроблено дуже багато. Хочу зазначити, що наша навчальна програма складалася з двох етапів.  Під час першого ми проводили тренінги щодо створення системи енергоменеджменту. Під час другого –  вже тренували спеціалістів підприємства. Це як з футболом – чим більше тренер працює зі своєї командою, тим більше вона має шансів увійти до Ліги», – зазначив Ерік Гудберг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: