У Львові невідомі заклали вибуховий пристрій у дворі сина гендиректора «Галки»

1-23

Будинок, у дворі якого виявили саморобний вибуховий пристрій, належить керівнику компанії «Торговий дім «Галка» Юрій Дубовому.

Будинок, у дворі якого виявили саморобний вибуховий пристрій, належить керівнику компанії «Торговий дім «Галка» Юрій Дубовому, пише Zaxid.net.

Нагадаємо, 9 квітня, о 10.48 на оперативну лінію 102 надійшла інформація від 41-річного львів’янина про те, що він на власному подвір’ї виявив предмет, схожий на вибуховий пристрій.

Експерти-вибухотехніки, кінолог та слідчо-оперативна група, які прибули на місце, встановили, що на подвір‘я заклали саморобний вибуховий пристрій. Вибухівку вилучено і направлено на експертизу. З якою метою і хто заклав вибухівку – встановлюють. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Як стало відомо з джерел у правоохоронних органах, саморобний вибуховий пристрій було виявлено на подвір‘ї гендиректора спільного підприємства «Галка ЛТД» (Львівська кавова фабрик), повідомляє УНІАН.

Однак згодом стало відомо, що приватний будинок за адресою вул. Тернопільська, 12б належить 40-річному Юрію Дубовому, керівнику компанії «Торговий дім «Галка». Про це свідчить витяг з держреєстру речових прав на нерухоме майно.

Юрій Дубовий є сином гендиректора львівської кавової фабрики «Галка» Бориса Дубового.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: