У районі Підзамче презентували громадський простір для лекцій та кінопоказів

У понеділок в рамках воркшопу «Вуличний конструктор на Підзамчі» активісти облаштували простір біля «Фабрики повидла» у Львові (вул. Б. Хмельницького, 124). Скористатися ним для проведення лекцій та кіноперегляду може кожен львів’янин.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Організатори забезпечили відвідувачів презентації насиченою програмою. Спершу лекцію про проект ревіталізації закинутої фабрики під новий культурний центр на Підзамче прочитала архітектор Катерина Ковальчук. А після лекції для аудиторії тривав кіноперегляд від компанії WIZ-ART.

Ініціатори проекту наголошують – кожен охочий може скористатися новим простором для лекцій чи перегляду фільмів. Для цього необхідно лише принести проектор.

«Вуличний конструктор на Підзамчі» - це архітектурна інтервенція у занедбаний простір, можливо, найатмосфернішого району Львова, де історія, мультикультурність, архітектура та індустріалізація – все переплелося і перешарувалося, створивши такий-собі урбан-концентрат, густий і насичений, як повидло», - розповідають про ініціативу організатори.

Нагадаємо, воркшоп «Вуличний конструктор на Підзамчі» тривав з 27 по 31 березня в рамках Соціокультурного проекту «Карта ідей» за сприяння управління «Секретаріат ради» та Арт-центру «Фабрика повидла». Ініціативу реалізовують за фінансової підтримки проекту «Громади в дії», що здійснюється Інститутом міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: