Ще один суд по парку «Знесіння» перенесли

DSC04477

Слухання щодо скасування незаконної реєстрації права власності на незавершене будівництво компанією «Архібуд» у парку «Знесіння» перенесли.

Слухання щодо скасування незаконної реєстрації права власності на незавершене будівництво компанією «Архібуд» у парку «Знесіння» перенесли.

Про це пише ІА Дивись.info.

Сьогодні у Львівському апеляційному господарському суді мало відбутися слухання справи за позовом Військового прокурора Західного регіону щодо скасування незаконної реєстрації права власності на незавершене будівництво компанією «Архібуд», яке вона вела на території регіонального ландшафтного парку «Знесіння».

На засідання суду прийшли мешканці та активісти, втім суддівська колегія вирішила перенести засідання на 20 квітня. Таке рішення судді аргументували тим, що лише вчора отримали справу до провадження і не встигли ознайомитися з матеріалами.

Нагадаємо, 11 квітня мало відбутися судове слухання у Господарському суді Львівської області стосовно вирубки 200 дерев у парку «Знесіння» за позовом Військової прокуратури. Проте представники ТзОв «Архібуд» не з'явилися на засідання, тому його перенесли на 26 квітня.

Раніше, суд визнав недійсним договір оренди між ЛМР та Архібудом, і частково витребувати земельну ділянку по вул. Довбуша 15 в повному обсязі на користь держави, окрім 722,6 кв. м. приватної власності «Архібуду» (руїни, рештки).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: