У Львівській філармонії зазвучать два світові шедеври

2671ded-det-jpg

У четвер, 13 квітня, львів'ян та гостей міста запрошують до Львівської обласної філармонії на концерт "Стояла Мати Скорботна", під час якого звучатимуть два світові шедеври.

У четвер, 13 квітня, львів'ян та гостей міста запрошують до Львівської обласної філармонії на концерт «Стояла Мати Скорботна», під час якого звучатимуть два світові шедеври.

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Як інформують у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, Великодню атмосферу творитимуть Академічний симфонічний оркестр «Віртуози Львова» під диригуванням народного артиста України Сергія Бурка, солістка Національного академічного театру опери та балету ім. Т. Г. Шевченка Дарія Князєва та солістка Львівської філармонії Ірина Стефанко.

У програмі вечора – величні духовні твори на християнську тематику. На початку концерту звучатиме вокально-симфонічна композиція Stabat Mater італійського композитора Джованні Баттіста Перголезі. Згодом - ораторія австрійського генія Йозефа Гайдна «Сім слів Спасителя на Хресті».

Проект поєднає не лише концертне виконання, а також експозицію полотен Мирослава Отковича «Сім Слів Христа на Хресті» і поезію українських поетів на цю тему.

Початок заходу о 19:00 годині у Львівській обласній філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: