До Дрогобича на «Велику Гаївку» приїхали діти з Авдіївки та Станиці Луганської

IMG_7293

Протягом 12-ти днів - з 8 до 20 квітня - для дітей з Авдіївки, Дрогобича та Станиці Луганської у місті Дрогобичі, що на Львівщині, організована навчальна платформа «Мистецтво - сильніше за війну».

12 днів молоді люди пізнаватимуть кілька сфер мистецтва, один одного і матимуть змогу запрезентувати результати своєї роботи на Великодньому карнавалі «Велика Гаївка» (18 квітня), повідомляють організатори.

Ідея проекту - творення замість руйнування - співзвучна із Великоднем, де життя заміняє смерть. Одна із цілей проекту - це показати дітям із прифронтової зони життя поза війною, розширити їхній світогляд і дати імпульс змінювати світ навколо себе. У кожного учасника - свої історії про організацію дійства, ноти, фарби та театральні ролі.

Фестиваль «Велика Гаївка» відбудеться 18 квітня. Тут будуть представлені арт-проекти дітей-учасників мистецької платформи, а також - спільний танець – гаївка. Діятиме п'ять фестивальних майданчиків. Відбудеться концерт за участі гуртів: «Zapaska», «Ot Vinta» та «GrozovSka Band».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: