Кабмін вдосконалив порядок скасування та надання дозволів на імміграцію

Кабінет міністрів України привів у відповідність до законодавства Порядок формування квоти імміграції і Порядок провадження за заявами про надання дозволу на імміграцію і поданнями про його скасування та виконання прийнятих рішень.

Відповідна постанова від 12 квітня 2017 р. № 259 опублікована на Урядовому порталі.
Зокрема, документи приведені у відповідність до законів України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо проходження військової служби у Збройних силах України іноземцями та особами без громадянства» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування обов`язковості державної реєстрації іноземних інвестицій».
Так, постановою визначено Міноборони органом, до компетенції якого входитиме надання пропозицій щодо встановлення квоти імміграції стосовно осіб, які прослужили в Збройних силах України три і більше років.
Крім того, встановлено процедуру підтвердження надходження в економіку України відповідної іноземної інвестиції у зв`язку із законодавчим скасуванням обов`язковості державної реєстрації іноземних інвестицій, а також вдосконалено порядок скасування дозволів на імміграцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: