Львів'ян запрошують на благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом»

1218180

У неділю, 23 квітня, у Шевченківському гаю благодійна організація «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ проведе дев'ятий благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом».

У неділю, 23 квітня, у Шевченківському гаю благодійна організація «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ проведе дев'ятий благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом».

Про це повідомляють організатори фестивалю на сторінці заходу у Facebook.

Фестиваль пройде під гаслом «Перемагаємо любов'ю...».

Розпочнеться захід з Архиєрейської Літургії об 11 год у церкві св. Миколая, яку очолить Митрополит Львівський владика Ігор (Возняк).

«Воскресіння - це найбільша перемога для християн, адже вона виходить за межі людського розуміння, це Божа дія, перемога життя над смертю. На цьогорічному фестивалі та й у всіх наших заходах несемо їдею перемоги, яка виходить від кожного з нас», – каже директор БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ, о. Тарас Милян.

З 13:00 до 20:00 відбудеться великий концерт за участі театрального гурту «КУРБАСИ», гурту «Шосте чуття», Маріанни Ільків, виконавця ХАС(Rizups), Софії Федини, ВСЕ ПРО, а також танцювальної студії iLike dance complex Вадима Лященка і не тільки. Концерт на Співочому полі за участі: дітей з Центру дитячої та юнацької творчості Галичини, ILkiv School, Dyko Brass, творчих колективів Львова і багатьох інших.

Під час фестивалю проводитимуться різноманітні майстер-класи для молоді, дітей різного віку та осіб старшого віку: розпис пряників, створення віночків з лози, малярство на склі, коники-мотанки та інші. Для дітей діятиме інтерактивний майданчик з забавами, цікавими конкурсами, бансами.

Молодь зможе взяти участь у водінні гаївок, також командою зголоситись і пройти квест, який проводитимуть організатори літнього дитячого табору «Мрійники». Гості, які люблять подарунки, зможуть взяти участь у благодійній дитячій та дорослій лотереях та виграти багато цікавих призів.

«У цей чудовий недільний день усі бажаючі зможуть долучитись до молитви Taize, котра відбуватиметься в одній з церков Шевченківського гаю», - додали організатори.

«Наш фестиваль є благодійним, і ми радіємо, що стільки років у партнерстві з багатьма небайдужими творимо цікаву програму», - повідомляє координатор фестивалю Оксана Оліярник.

Детальніша інформація про фестиваль - за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: