У Львові п’яний «гонщик» отримав п’ять адмінпротоколів

17861996_1684363425198756_8973013848645857256_n

5 адміністративних матеріалів отримав нетверезий водій, який втікав від патрульних і вчинив ДТП.

Про це повідомили в Патрульній поліції Львова.

Близько 3 години ночі патрульні помітили на вулиці Під Дубом автомобіль Opel, який стояв на світлофорі з увімкненими фарами дальнього світла. Патрульні звернулися до водія, аби той змінив світло на ближнє, однак той не зреагував і біля службового автомобіля різко натиснув на газ. Патрульні вирішили зупинити водія для перевірки, однак той, не реагуючи на вимоги, двічі проїхав на червоне світло світлофора. Патрульні передали іншим екіпажам орієнтування на автомобіль втікача. Вже на вулиці Зеленій водій не впорався з керуванням і в’їхав в дерево.

Патрульні з’ясували, що водій позбавлений водійських прав за керування у нетверезому стані. У нього виявили ознаки сп’яніння. Перевірка на пристрої драгер показала результат – 1.04 проміле.

На чоловіка оформили 5 адмінматеріалів. Склали протоколи за скоєну ДТП, за керування у нетверезому стані вдруге впродовж року (штраф за рішенням суду 20400 гривень та позбавлення прав на 3 роки), за не виконання вимоги про зупинку, а також винесли постанови за керування автомобілем будучи позбавленим прав та проїзд на червоне світло світлофора.

Загалом цієї ночі патрульні склали у Львові та області 15 протоколів на нетверезих водіїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: