Доба в АТО: 32 обстріли, один боєць поранений

c2ade564-4fff-4df8-9a79-5f18c3553a51

Ситуація у районі проведення АТО загострюється. За минулу добу підрозділи терористичних військ 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. Один український воїн отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Епіцентром вогневих протистоянь продовжує залишатись Приморський напрямок. Вогнем мінометів калібру 120-мм та озброєння БМП ворог накривав захисників Новогригорівки. Оборонців Чермалика противник обстрілював з 82-міліметрових мінометів, а в районі Мар’їнки застосував великокаліберні кулемети», - йдеться у повідомленні.

По морських піхотинцях під Водяним ворог гатив з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Також зазначається, що з гранатометів різних систем та стрілецької зброї обстрілювали українських воїнів поблизу Широкиного, Талаківки та Павлополя. У районі Талаківки та Водяного активізувались ворожі снайпери.

«На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів великого калібру противник гатив по позиціях поруч Авдіївки. З протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по опорних пунктах у районі Шахти “Бутівка"», - пише штаб.

З кулеметів великого калібру та стрілецької зброї ворог вів вогонь по оборонцях Кам’янки.

Також на Луганському напрямку, по позиціях поблизу Катеринівки підрозділи терористичних військ застосували міномети калібру 82-мм та автоматичні гранатомети. З протитанкових гранатометів противник вів вогонь по опорних пунктах у районі Новоолександрівки.

За минулу добу один український воїн отримав поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: