Спецкомісія майже місяць перевіряє аеропорт Львів на можливі корупційні схеми

270156

Сьогодні, Прокуратура Львівської області та СБУ затримали заступника гендиректора з питань експлуатації ДП Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького Романа Зазуляка.

Сьогодні, Прокуратура Львівської області та СБУ затримали заступника гендиректора з питань експлуатації ДП Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького Романа Зазуляка.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко у Фейсбук.

Він розповів, що посадовця затримали за вимагання та отримання хабаря в 40 тис. грн за сприяння у підписанні актів виконаних робіт по ремонту приміщення аеропорту.

Водночас, з власних джерел ІА Дивись.infо стало відомо, що в ДП Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького уже близько місяця працює комісія з Міністерства інфраструктури щодо перевірки інформації по можливих корупційних схемах на підприємстві та причетності до фінансових зловживань керівництва аеропорту Львів.

Наразі достеменно невідомо, чи затримання було наслідком роботи комісії, втім, як зазначають джерела, дана перевірка була призначена, виходячи із повідомлень про можливі фінансові зловживання.

Читайте також: Чи був хлопчик? Що відбувається між українськими аеропортами та лоукостером Ryanair

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: