Стало відомо, хто дозволив скандальне будівництво на Довбуша, 15

1-317
Фото: Львівський портал

5 липня 2007 року 72 депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про затвердження ТзОВ «АрхіБуд» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул.О.Довбуша, 15 у Львові.

Про це стало відомо з відповіді Львівської міської ради на інформаційний запит ІА Дивись.info.

В ухвалі №1023 зазначалося: «Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «АрхіБуд», беручи до уваги ухвалу міської ради від 01.03.2007р. № 612 «Про погодження ТзОВ «АрхіБуд» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки на вул.О.Довбуша,15 у м.Львові», керуючись ст.144 Конституції України, пп.34 п.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.5 Закону України «Про оренду землі», ст.ст.12, 93, 124 Земельного кодексу України, міська рада ухвалила:

  1. Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю «АрхіБуд» проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати земельну ділянку площею 2,8317 га на вул.О.Довбуша,15 в оренду терміном на 10 років для будівництва кварталу житлової забудови за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення за функцією використання – землі житлової забудови.
  2. Товариству з обмеженою відповідальністю «АрхіБуд» у місячний термін укласти з Львівською міською радою:

2.1 договір оренди землі та провести його державну реєстрацію;

2.2 угоду про відшкодування недоотриманих коштів за користування земельною ділянкою.

  1. Землекористувачеві забезпечити цілодобовий доступ до існуючих на території ділянки інженерних мереж для їх ремонту, обслуговування, дотримуватись правил використання земель в охоронній зоні згідно з вимогами інженерних служб міста і не чинити перешкод при будівництві нових.
  2. Департаменту містобудування внести відповідні зміни у земельно-кадастрові дані.
  3. Контроль за виконанням ухвали покласти на директора департаменту містобудування».

Відтак 72 депутати підтримали ухвалу, 1 – утримався , 5 – не голосували.

Нагадаємо, на вул. Довбуша, 15 (парк «Знесіння») проводилися будівельні роботи ТзОВ «АрхіБуд».

Господарський суд Львівської області розглядає справу за позовом першого заступника Військового прокурора Західного регіону про визнання недійсним договору оренди землі та витребування з чужого незаконного володіння земельної ділянки загальною площею 2,8939 га по вул. Довбуша,15.

Ухвалою Господарського суду Львівської області від 20 лютого 2017 року забезпечено позов першого заступника Військового прокурора Західного регіону України. Відповідно відкрито виконавче провадження у цій справі та заборонено ТзОВ «АрхіБуд» та іншим особам здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи на даній земельній ділянці по вул. Довбуша,15 та накладено арешт на дану земельну ділянку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: