На Львівщині зросла кількість злочинів, вчинених іноземцями, – прокуратура

1466150899_koloniya

У порівнянні з минулим роком зросла кількість кримінальних правопорушень, вчинених іноземними громадянами на території Львівської області.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Відтак, вже упродовж поточного року вказаними особами вчинено 20 злочинів, що на 8 більше, ніж за аналогічний період минулого року (12).

На даний час за процесуального керівництва прокурорів місцевих прокуратур проводиться комплекс слідчих та розшукових дій з метою встановлення усіх обставин вчинених злочинів, притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності та забезпечення відшкодування завданих збитків.

Разом з тим, впродовж 2017 року місцевими прокуратурами скеровано до суду низку обвинувальних актів у кримінальних провадженнях вказаної категорії, які заслухані та судами винесено обвинувальні вироки.

Зокрема, Стрийський міськрайонний суд виніс вирок росіянину, який, керуючи автопоїздом, перевищив швидкість у населеному пункті. Виїхавши на зустрічну смугу, автотранспорт зіштовхнувся з іншим автомобілем, водій якого загинув на місці. Суд визнав винним іноемця за ч.2 ст.286 КК України та призначив йому покарання – 4 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 1 рік.

Крім цього, вироком Жовківського районного суду Львівської області засуджено громадянина Федеративної Республіки Нігерія за ч.4 ст.358 КК України, за використання завідомо підробленого документа, а саме паспорта, виданого на його ім’я з підробленим штампом управління державної міграційної служби України в Тернопільській області про надання дозволу на тимчасове проживання на території України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: