День в АТО: 23 обстріли, один військовий загинув, один поранений

c2ade564-4fff-4df8-9a79-5f18c3553a51

Проросійські бойовики 23 рази відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Внаслідок цього один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку. Так, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї ворог бив по морських піхотинцях в районі Водяного», - сказано у повідомленні.

Водночас з гранатометів різних систем незаконні збройні формування вели вогонь по оборонцях Широкиного та Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів – по захисниках Гнутового.

«По позиціях у районі Талаківки противник застосував стрілецьку зброю. Поблизу Новотроїцького проявляв активність ворожий снайпер», - повідомили у штабі.

На Донецькому напрямку, згідно з інформацією, вогнем 82-міліметрових мінометів та протитанкових гранатометів незаконні збройні формування накривали позиції сил АТО в районі Авдіївки.

«Міномети калібру 82-мм ворог застосував по оборонцях шахти "Бутівка". З кулеметів великих калібрів вів вогонь по опорних пунктах поблизу Кам'янки та Новгородського. В районі Авдіївки діяли ворожі снайпери», - зазначили у прес-центрі.

На Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів підрозділи проросійських бойовиків обстріляли опорні пункти поблизу Жовтого, а зі стрілецької зброї – в районі Валуйського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: