Для майбутнього індустріального парку «Рясне-2» у людей відбиратимуть городи

18136168_1417812998257780_1815808802_n

Є замовлення не дати можливості збудувати індустріальний парк «Рясне-2».

Про це розповів мер Львова Андрій Садовий на брифінгу для журналістів, передає кореспондент ІА Дивись.info

За словами мера, для людей подають не завжди об'єктивну інформацію. Індустріальний парк дасть можливість створити тисячі робочих місць. Компанія, яка отримала право будувати парк, є четвертою у Європі по промисловій нерухомості. «Компанія здивована тим, як Генеральна прокуратура відкриває справи, як певні державні структури створюють дисбаланс замість того, аби допомагати», – сказав Садовий.

«Ми маємо всі необхідні документи для будівництва. Я переконаний, що цей парк буде. ...Це надзвичайно важливий масштабний проект і замість того, аби блокувати, я пропоную державним мужам одуматися і підтримати це проект. Не заважайте створювати робочі місця для людей», – розповів мер Львова.

Стосовно того, чому у людей у зв'язку з будівництвом відбирають городи, Садовий відповів, що це є міська земля. «Доки вона не була нам потрібна, ми спокійно відносилися до того, що там був город. Але місто має право розширюватися», – резюмував Садовий.

Нагадаємо, що йдеться про 23 гектари землі, якими володіє за посередництва ТзОВ «Сіті Парк Львів» голландська компанія «СТР» і планує там зводити індустріальний парк «Рясне-2». Львів отримав за цю земельну ділянку 52 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: