Фахівці Західного ЕТЦ оцінили відповідність промислових компресорів виробництва міжнародної компанії

Фахівці органу з оцінки відповідності “Західний ЕТЦ” та компанії “Бюро Верітас Україна” провели спільну роботу з оцінки відповідності промислових компресорів виробництва міжнародної компанії “Ingersoll Rand” вимогам технічного регламенту обладнання, що працює під тиском.

Про це повідомляє прес-служба Західного ЕТЦ.

“Ingersoll Rand” – заснована в 1871 році промислова компанія, один з найбільших світових виробників компресорного устаткування, що налічує близько 100 заводів по всьому світу і займається виготовленням та реалізацією обладнання для систем опалення, вентиляції та кондиціонування, а також компресорних установок. В асортиментному ряді компанії присутні не тільки повітряні компресори, але і фільтри, осушувачі повітря та інше обладнання.

Фахівці Органу оцінки відповідності відвідали одну з виробничих площадок компанії “Ingersoll Rand”, яка знаходиться в м. Унічов, Чеська Республіка, де здійснюється виробництво поршневих і гвинтових компресорів потужністю від 2.2 до 350 кВт.

На місці виробництва були проведені необхідні роботи з експертизи технічної документації, перевірки технічних і організаційних умов виробництва згідно вимог ДСТУ EN 1012-1:2014. Під наглядом експерта ООВ «Західний ЕТЦ» на місці виробництва здійснювались перевірки та випробування двох типів компресорів з використанням випробувального обладнання заводу-виробника.

На основі отриманих даних було оформлено звіт та прийнято рішення про видачу сертифікату експертизи типу вимогам технічного регламенту обладнання, що працює під тиском. Компанія “Ingersoll Rand” отримала сертифікат експертизи типу ZETC та право маркування обладнання знаком відповідності технічним регламентам.

Орган оцінки відповідності “Західний ЕТЦ” - єдиний в західному регіоні України, що акредитований та призначений на виконання робіт з оцінки відповідності вимогам технічних регламентів. Орган оцінки акредитований згідно гармонізованих європейських стандартів і норм, що надає можливість здійснювати свою діяльність не тільки на території України, а й за її межами.

ООВ “Західний ЕТЦ” користується довірою іноземних компаній, замовниками органу є найбільші виробники та постачальники продукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: