Завтра у Ратуші організовують круглий стіл для голів ОСББ новобудов

Круглий стіл для голів ОСББ розпочнеться 26 квітня о 14.30 у приміщенні малої сесійної зали Львівської міської ради (каб. 230).

Подія присвячена питанням, притаманним новобудовам міста. Вхід вільний. В обговоренні розглянуть питання щодо передачі будинків в управління ОСББ, передачі землі, ведення обліку зареєстрованих осіб в новобудовах, взаємовідносин з юридичними та фізичними особами та інші питання діяльності ОСББ новобудов, передає прес-служба ЛМР.

Круглий стіл організовує відділ супроводу ОСББ департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради за участю спеціалістів районних адміністрацій та Львівської міської ради.

«Долучайтеся до управління своїм житлом, а потім містом і країною – від малого поступово дійдемо до великого. Запрошуємо завітати на зустріч та взяти участь у круглому столі – незалежно від того, чи ви уже створили ОСББ, чи лише плануєте», - каже Оксана Калинець, головний спеціаліст відділу супроводу ОСББ Львівської міської ради.

З питаннями щодо участі в заході звертатись  за тел. 297-59-95, 297-59-32. Контактні особи: Сергій Солтис, начальник відділу супроводу ОСББ, Оксана Калинець, головний спеціаліст відділу супроводу ОСББ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: