У Львові відбудеться прем'єра музичного документального фільму про Джамалу

27 квітня у Львові відбудеться прем’єра музичного документального фільму JAMALA.UA реж. Анни Акулевич.

Картину львівським глядачам представить особисто режисерка JAMALA.UA Анна Акулевич та продюсер Олег Фіалко. Усі охочі зможуть із перших вуст почути про процес роботи над документальним кіно, дізнатися, як проходили зйомки, що було найскладнішим у фільмуванні Євробачення, як це, працювати з Джамалою, а також зможуть сфотографуватися з авторами фільму.

Прем’єрний показ та творча зустріч зі знімальною групою відбудуться в Планета кіно у ТРЦ ФОРУМ (вул. Під Дубом, 7А) о 18:00.

«Джамала.UA» – фільм-портрет, який відкриває іншу сторону Джамали: без гриму, світла прожекторів та гри на камеру. Стрічка знімалася незалежною режисеркою Анною Акулевич за згодою співачки, але без її контролю.

Картина піднімає завісу над звичним сценічним і телевізійним образом співачки, дозволяючи побачити живу людину з її характером і принципами, сумнівами і втомою, слабкостями і ніжністю, але таку ж віддану головній справі свого життя – музиці.

Cама режисерка описує стрічку як історію успіху талановитого музиканта, покликання якого набуло месіанського значення в умовах складної політичної ситуації в країні. Але перш за все, за її словами, «Джамала.UA» - це інтимна історія тендітної жінки з серцем орла.

«У фільмі немає "прийомів-подразників" для глядацького сприйняття: нецензурних слів від зірки, скандалів на камеру і розбитих предметів. Просто - в Джамалі цього немає. Є унікальний магнетизм особистості, відчути який я з задоволенням запрошую кожного!», - говорить Анна Акулевич.

Український глядач пам’ятає Анну Акулевич за повнометражним художнім дебютом «Це я», який отримав численні нагороди на українських і міжнародних кінофестивалях (зокрема, Гран-при МКФ в Лучіано (Італія).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: