У СБУ розповіли, чому проводять обшук у Dragon Capital

2009136

Представники Служби безпеки України, які проводять обшук в офісі інвестиційної компанії Dragon Capital, мають рішення суду про вилучення комп`ютерної техніки, і йдеться про незаконне використання програмного забезпечення.

Про це повідомила представник прес-служби інвесткомпанії Ольга Белобловська в соцмережі Facebook, передає УНІАН.

«Компанія легально і офіційно придбала цю програму. Хочуть вилучити всі комп`ютери і паралізувати роботу», - написала вона.

Пізніше Белобловська повідомила у Facebook, що обшук проводився в «рамках закону і пристойності».

«Ми добровільно надали всю необхідну слідчим інформацію, і на даний момент обшук нібито завершений. Вилучали не всі комп`ютери. Повертаємося до роботи», - зазначила вона.

Раніше прем`єр-міністр України Володимир Гройсман під час сьогоднішнього засідання уряду доручив урядовому уповноваженому з`ясувати причину обшуків, які проводить Служба безпеки України в інвестиційній компанії Dragon Capital.

Довідка

Інвестиційна компанія Dragon Capital (м. Київ) заснована в 2000 році й спеціалізується на інвестиційно-банківських і брокерських послугах для корпоративних і приватних клієнтів. Міноритарним пакетом Dragon Capital з 2007 року володіє один із найбільших світових банків Goldman Sachs. Генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала є президентом Європейської Бізнес Асоціації в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: