Патрульні затримали у готелі чоловіка, якого підозрюють у розбещенні неповнолітнього

18118460_1689729187995513_1766143751804197828_n

Вчора, близько 16 години, працівники готелю на вулиці Джерельній викликали патрульних 1 батальйону і повідомили, що у них викликав підозру старший чоловік, який завів до себе в номер неповнолітнього.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Адміністрація попросила у працівників автомийки заблокувати вихід з готелю, аби згадані особи не змогли покинути приміщення. Патрульні приїхали практично одразу. Працівники готелю вказали на номер, де перебуває чоловік з хлопцем. Інспектори потрапили у середину і далі оперативно, аби дані особи не встигли знищити доказів, попросили відкласти мобільні телефони у бік.

Чоловіка та хлопця розвели у різні кімнати, їхні пояснення відрізнялися. 47-річний громадянин пояснив, що це його родич, якого він запросив на морозиво, а той згодом захотів відпочити, тому і прийшли в готель. Натомість 14-річний хлопець розповів, що познайомилися у соцмережах. З того часу в них були інтимні зустрічі, за які він начебто отримував гроші.

Того дня, за словами підлітка, він отримав 300 гривень. Юнак пояснив, що батько помер, а мама на лікуванні.

У телефонній розмові жінка заперечила родинні зв’язки з даним чоловіком і сказала, що вперше про нього чує. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, оскільки були виявлені ознаки кримінального правопорушення за ч.1 статті 156 ККУ (Розбещення неповнолітніх, а саме вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку).

В телефонах обох осіб виявили переписку інтимного характеру. Чоловіка доставили у Шевченківській відділ поліції, а звідти помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує відповідальність за раніше згаданою статтею, санкція якої передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: