Брати знову об'єднали зусилля, – як Володимир Кличко готується до бою з Ентоні Джошуа

la-1493319205-3zq4bh3l8b-snap-image
Віталій та Володимир Клички / Gerry Penny / European Pressphoto Agency

Український боксер Володимир Кличко готується до суботнього бою із британцем Ентоні Джошуа. Братові допомагає тренуватися Віталій Кличко.

Особливій підготовці українця до поєдинку присвятив статтю журналіст Los Angeles Ленс Пагмайр.

Володимир Кличко хоче повторити і навіть перевершити досягнення легенди боксу Мухамеда Алі. Український спортсмен хоче стати найбільш віковим чемпіоном світу.

Ентоні Джошуа стане стане серйозним бар'єром на шляху до мети Володимира, адже в усіх 18 боях у суперважкій вазі 18 разів він переміг нокаутом.

Допомогти українцю подолати цю перешкоду намагається брат – мер Києва Віталій Кличко. Він особисто контролює, як тренується Володимир. Робить це чиновник у позаробочий час: у суботу на стадіоні Вемблі у Лондоні він слідкуватиме за боєм брата, у понеділок вже повернеться до роботи до Києва. Він каже, що такі короткі повернення до спорту допомагають йому вирішувати завдання як політику.

«Спорт, як казав Нельсон Мандела, має силу змінити світ, змінити мотивацію, змінити чимало речей. У цьому шаленому світі жорстокий спорт, як бокс, демонструє, що можна прояснити різницю між собою у межах правил і не втрачати життя», – пояснив Віталій Кличко.

Старший брат певен, що у суботу Джошуа боротиметься із двома братами одразу. Володимир продожує концентруватися на бої: він говорить, що нічим, крім боксу не може займатися – мовляв, одного політика у родині вистачить. Хоча молодший брат певен, що старший зараз бере участь у набагато складнішій боротьбі, ніж бокс.

Чи матимуть спільні зусилля Віталія та Володимира результат, ми зможемо побачити у ніч із суботи на неділю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: