Після травневих свят розпочнуться ремонтні роботи на вулиці Чернівецькій

158911_1493309243_613x408.66666666667_3_0

Після 9 травня, заплановано розпочати роботи з капітального ремонту вул. Чернівецької з кільцем розвороту трамвая.

Ремонтні роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ «Онур». Замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор». Орієнтовна вартість робіт 1 млн. євро, передає прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, у 2017 році ЛКП «Львівавтодор» проводитиме реконструкцію пл. І. Франка; реконструкцію вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної); будівництво гравійної дороги від західного обходу м. Львова до житлового масиву «Білогорща». Також реконструкцію вул. Личаківської (від вул. І. Мечникова до вул. Пасічної (з кільцем розвороту трамвая).

Також цього року виконають роботи з підготовки проектних-кошторисної документації для майбутніх робіт. Мова йде про замовлення і коригування 13 проектів, щоб з наступного року розпочати будівельні роботи на вул. Шевченка, вул. Хуторівка, вул. Бандери, вул. Антоновича, пл. Двірцева, вул. Ряшівська, будівництво від вул. Суботівської до Рясного, вул. Гетьмана Мазепи, реконструкція перехрестя Стрийська-Наукова-Хуторівка - тобто облаштування кільцевого руху. І реконструкція транспортного вузла шляхопроводу по вул. Б.Хмельницького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: