Правоохоронці вилучили у водія автомобіля 10 гранат

На Рівненщині вночі 28 квітня правоохоронці зупинили легковий автомобіль «Шевроле-Авео», вилучивши з нього 1,3 тис. патронів та 10 гранат.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Рівненської області, автомобіль поліцейські зупинили у селі Рокитне Рокитнівського району.

Слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби, які прибули на місце події, вилучили із салону машини 1300 патронів калібру 7,62 мм та 10 гранат марок «Ф-1» і «РГД-5». Боєприпаси знаходилися в рюкзаку армійського зразка.
За цим фактом поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від двох до п`яти років.
Водій та двоє пасажирів автомобіля - усі жителі різних областей України (Чернігівської, Житомирської та Кіровоградської) - запрошені до Рокитнівського відділення поліції для дачі пояснень.

Нині з’ясовуються усі обставини походження небезпечного вантажу та мета його транспортування.
Стан досудового розслідування у даному кримінальному провадженні перебуває на контролі Сарненської місцевої прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: