Президенту ПАРЄ Аграмунту офіційно висловили недовіру

agramunt

У сесійній залі Парламентської асамблеї Ради Європи офіційно оголосили про те, що Бюро висловило недовіру і заборонило представляти організацію чинному президенту Педро Аграмунту.

У сесійній залі Парламентської асамблеї Ради Європи офіційно оголосили про те, що Бюро висловило недовіру і заборонило представляти організацію чинному президенту Педро Аграмунту, передає УНІАН.

Відповідну заяву зачитав сьогодні у Страсбурзі віце-президент Рене Руке.

«Бюро, яке сьогодні провело засідання у Страсбурзі, відмовило в довірі пану Педро Аграмунту як президенту асамблеї. Також було ухвалено рішення, що пан Аграмунт не може здійснювати ніяких офіційних візитів, не може брати участь в засіданнях та не може робити від імені ПАРЄ ніяких заяв в якості президента», - зачитав віце-президент.

Руке також констатував, що Аграмунт вирішив не брати участі в сьогоднішньому засіданні Бюро і не надав листа щодо зняття з себе повноважень.

«Бюро вважає за необхідне здійснити заходи у відповідності до існуючих прав процедури. Принципи є найбільш важливими, аніж приватні інтереси окремої особистості, і ми повинні діяти у відповідності з цим», – наголосив віце-президент ПАРЄ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: