У Сумах припинено діяльність порностудії

У Сумах припинено діяльність домашньої порностудії, що діяла близько року.

Як повідомили  у прес-службі прокуратури області, майже в центрі Сум 42-річний уродженець Запорізької області орендував елітну дворівневу квартиру, облаштував її комп’ютерною технікою, веб-камерами, засобами освітлення, придбав інтимний одяг тощо.

Згідно із повідомленням, до своєї злочинної діяльності чоловік залучав дівчат, які в онлайн-режимі працювали з клієнтами, отримуючи грошову винагороду за зйомки порнографічного змісту.
«Наразі встановлено 22-річну жительку Сумської області, яка проживала у вказаній квартирі та систематично займалась даною протиправною діяльністю. Також з’ясовано, що організатор порностудії підшукував неповнолітніх дівчат, використовуючи їх скрутне матеріальне становище, вербував та використовував в якості «порноактрис». Зокрема, на початку квітня чоловік познайомився із 17-річною жителькою обласного центру, запропонував її високооплачувану «роботу», а саме брати участь у зйомках порнографічного змісту», - відзначає прес-служба відомства.

У четвер, 27 квітня, в зазначеній квартирі проведено обшук, під час якого вилучено диски із відповідними записами, комп’ютерну техніку, банківські картки та ін.
На даний час чоловікові вручено повідомлення про підозру у вербуванні неповнолітньої особи з метою сексуальної експлуатації (ч. 2 ст. 149 КК України) та виготовленні з метою збуту предметів порногрфічного характеру (ч. 3 ст. 301 КК України). Вирішується питання про затримання підозрюваного. За вказаний злочин йму загрожує до 12 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: